Cégünk, a Propilena Kft. és elődje 29-éve van jelen a vendéglátóipari piacon. A csomagolóanyagok terén leginkább viszonteladókat szolgálunk ki, de igény esetén Magánszemélyeknek is készséggel állunk a rendelkezésére.  

Webáruházunkban különféle műanyag, és egyéb plasztik anyagból készült dobozok, tárolóedények, csomagolóanyagok (például fóliák) széles választékából válogathat. Termékeink előállításakor a környezetbarát alapanyagok használatára is nagy hangsúlyt fektetünk.

Legfőbb célunk, hogy minél több elégedett Ügyfelünk legyen, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy Vásárlóinkat gyorsan és pontosan kiszolgáljuk. Nemcsak sorozat-termékeket, de igény esetén egyéni igényeket is igyekszünk teljesíteni Megrendelőink számára.

Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, ám amennyiben webáruházunkban mégsem találja meg a keresett terméket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és igyekszünk megoldást találni kérésére.

Saját logisztikai rendszerrel dolgozunk, ezért előzetes egyeztetés után az ország bármely pontjára kiszállítjuk a termékeket. A szállítás díja a rendelés értékének függvényében kerül meghatározásra.